Sedang Berlangsung
23 Disukai
292 Dibaca

NEGERI BAYANG-BAYANG

Penulis : Wiji Lestari
Favorit
QR Code
Bagikan
Blurb
Peringatan! Dibutuhkan kamus bahasa Jawa atau teman suku Jawa saat membaca cerita ini.

Kusuma selalu ngenteni wong seng podo neng nggon seng podo juga. Mergo wong ikulah seng wes ngurung dekne neng nggon iku selama limang bulan, gek wong ikulah seng nyekel kunci teko lawang mimpine seng asli. Tanpa eneke wong iku, dekne bakalan ngalami mimpi seng podo utowo monoton nggo sak lawase.

Disamping iku enek Wulan, cah gadis seng berusaha nyelametne konco akrebe, Ayla, seng terjebak neng alam mimpi. Tapi siale, dekne malah dituduh karo Beni, cah lanang seng seneng karo Ayla, nek deknelah seng wes guna-guna kancane dewe supayane ciloko.
Mergo nggo ngresiki jeneng apike, Wulan lilo ngleboni meneh alam mimpine seng berbahaya. Gek selain iku, dekne juga kudu nemokne pelaku seng asli supayane ora didadekne tumbal.
* * *
Cover dari Google image,
Edit cover by Canva
Tokoh Utama
Wulan
Kusuma
Beni
Alya
April
Rekomendasi